Тенис съвършенство: Джокович върза "геврек" на Фриц и го разгроми за един час в Синсинати

от в 07:20 на 19.08.2023
Калоян Соколов

Новак Джокович се класира за полуфиналите в Синсинати. Сърбинът изнесе поредното си изключително убедително представяне от началото на турнира и разгроми местния любимец Тейлър Фриц, запазвайки перфектния си рекорд в мачовете срещу него - 6:0 6:4. Така Ноле ще спори за място във финала с друг бивш шампион в състезанието, а именно Александър Зверев, който също изглежда в страхотна форма през цялата седмица.

Началото беше безобразно за Фриц, който вкарваше под 40 процента от първите си сервиси в игра и световният номер две не пропускаше да влезе в разиграване, като имаше абсолютно надмощие от дъното на корта и американецът не можа да достигне дори до дюс през цялата първа част, която загуби след едва 20 минути прекарано време на корта.

Все пак представителят на домакините се опомни и стартира на много високо ниво във втората част, където веднага се откъсна напред с пробив и печелеше с лекота подавания си до 4:2 в своя полза, когато изведнъж Ноле вдигна неимоверно оборотите и много скоро можеше да се поздрави с крайната победа, тъй като спечели следващите четири гейма в двубоя.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тенис съвършенство: Джокович върза "геврек" на Фриц и го разгроми за един час в Синсинати Калоян Соколов
Теми:  
atp | новак джокович | Обзори | синсинати | тейлр фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook