Тенис сватбите не спират: Пабло Кареньо Буста също мина под венчилото!

от в 23:29 на 12.12.2021
Калоян Соколов

Пабло Кареньо Буста определено може да бъде горд с постигнатото от себе си през годината, след като завоюва първата си титла от категория ATP 500 в Хамбург, а освен това завърши втори пореден сезон в топ 20 на света. Безспорно обаче най-ценното постижение за испанеца беше спечеления от него бронзов медал на Олимпиадата в Токио, когато надви Новак Джокович в спора за отличието.

Определено пък няма да е пресилено, ако определим Буста за победител и извън корта през 2021-а, защото тенисистът се венча днес в град Хихон за приятелката си Клаудия Диаз. Самият Пабло не е споделял никога общи снимки със своята възлюбена и се създаваше впечатлението, че до него няма човек, но явно двамата са решили да запазят своята любов само за себе си, което подсказва и типа на вече отминалата церемония, на която присъстваха само най-тесния семеен и приятелски кръг на новото семейство.

Все пак сред гостите са били Самуел Лопес, който е настоящият наставник на младоженеца, както и неговият колега Роберто Карбайес Баена. Това се оказва поредната тенис сватба през последните месеци, като неотдавна под венчилото минаха Гаел Монфис и Елина Свитолина, чийто пример последваха австралийските състезатели Дария Гаврилова и Люк Савил.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Pablo Carreño (@pablo_carreno_)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тенис сватбите не спират: Пабло Кареньо Буста също мина под венчилото! Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | пабло кареньо буста | сватба

Коментари





Следвайте ни в Facebook