Тежък жребий за Димитров и Гофен на двойки; Надал ще си партнира със сънародник

от в 10:25 на 02.01.2022
Мирела Николова

Началото на сезон 2022 вече бе поставено с двубоите от отборната надпревара ATP Cup, а сега е време да стартират и подгряващите турнири от категория АТР 250. На един от тях - Melbourne Summer Set, започващ на 4 януари, сезона си ще открие и първата ни ракета при мъжете Григор Димитров, който също така избра да вземе участие и в двойковата надпревара, където ще си партнира заедно с Давид Гофен.

Димитров и Гофен ще открият участието си с двубой срещу специалиста на двойки Матве Миделкоп, намиращ се на 30-ата позиция в ранглистата при тандемите, и неговия сънародник Ботик Ван Де Зандсхулп. При евентуален успех българо-белгийското дуо ще се изправи срещу шестите поставени в схемата - Александър Недовиесов/Айсам-Ул-Хак Куреши, които почиват на старта. 

В турнира при каретата ще се включи и Рафаел Надал, който ще играе рамо до рамо с Жауме Мунар. Те попаднаха в същата четвъртина на схемата, като в първи кръг ще срещнат участващите с "уайлдкард" представители на домакините Марк Полманс и Алекс Де Минор, и ако успеят да се справят с тях, в следващия етап ги очаква сблъсък с двойковите специалисти и поставени под номер четири Андрей Голубьов и Франко Скугор.

Пълният жребий за надпреварата при тандемите:

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тежък жребий за Димитров и Гофен на двойки; Надал ще си партнира със сънародник Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | давид гофен | жребий | мелбърн | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook