Томова открива кампанията си за 2022-ра на силния WTA турнир в Мелбърн (жребий)

от в 15:07 на 02.01.2022
Диана Андреева

Виктория Томова не изпрати сезон 2021 по желания начин. Резултатите на българката бяха далеч от желаните, но годината вече е в историята и първата ракета на България гледа уверено към новото начало. 2022-ра ще започне за Вики с участие в Melbourne Summer Set 1, където тя е поставена под номер девет в квалификациите. Жребият за пресявките на надпреварата вече е известен, а ето какво отреди той за Томова:

Вики попадна в горната половина на схемата, където водачка е топ поставената Лорън Дейвис. Първото препятствие по пътя на Томова е азиатката Маи Хонтана, а при евентуален успех най-високо ранкирананата българка ще премери сили със световната номер 92 Анна Бондар или Леони Кунг.

Схемата за Томова далеч не е лесна, а препятствията пред нея са повече от трудни, но Вики със сигурност е вдъхновена в началото на новия сезон и се надяваме, че ще ни зарадва с качествен тенис, какъвто показваше в ранните етапи на 2021-а. Първият мач на софиянката е насрочен да се проведе утре вечер, като началният му час е около 2:00 българско време. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Томова открива кампанията си за 2022-ра на силния WTA турнир в Мелбърн (жребий) Диана Андреева
Теми:  
Български тенис | виктория томова | жребий | мелбърн1 | томова

Коментари





Следвайте ни в Facebook