Томова се справи с квалификантката на старта във Валенсия

от в 17:00 на 15.09.2021
Диана Андреева

Виктория Томова далеч не се намира в най-добрата си форма през последните няколко месеца, а именно на това се дължи спада в класирането й. Но българката продължава да си опитва да намери оптималната си игра, която я изведе почти до дебют сред първите 100 в световната ранглиста по-рано през годината и затова участва в тернири от серията ITF, за да може да подобри резултатите си и да придобие повече увереност.

Днес Вики се справи с 394-то в света Жиомар Маристани Зуелта Де Реалес. Успехът й дойде след един наистина успорван мач, завършил 6:4 7:6(4) в полза на българката. По този начин Томова продължава напред към 1/8-финалнага фаза на надпреварата и не допусна по-ниско ранкираната й опонентка да я изненада, отстраявайки я от събитието още в самото му начало.

В следващия кръг поставената под номер четири очаква участващата с уайлдкард Ан Минтеги Дел Олмо. Мачът между представителката на домакините и Томова на крей турнира във Валенсия е насрочена за утрешния ден, но в колко часа точно все още не е ясно, тъй като програмата за четвъртък не е обявена. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Томова се справи с квалификантката на старта във Валенсия Диана Андреева
Теми:  
ITF | виктория томова

Коментари





Следвайте ни в Facebook