Тренировка в хотела: Как Корда се готви за AO по време на карантината си?

от в 09:55 на 06.01.2022
Диана Андреева

При пристигането си в Австралия една сериозна част от тенисистите бяха поставене в изолация, защото са заразени с COVID-19. Това сериозто обърка плановете на част от играчите, които бяха заявили участие в подгряващите турнири преди началото на така очаквания Australian Open. Сред тези състезатели е и Себастиан Корда, който с нетърпение очаква да направи своя дебют в основната схема на австралийския шлем, където неговият баща е двукратен шампион.

Корда младши е участвал само веднъж в миналото на Australian Open, но тогава отпада още в откриващия кръг на квалификациите и сега тепърва ще прави своите първи стъпки в надпреварата. В момента американецът е изолиран в хотелска стая и разнообразява ежедневието си с тренировки в нея, а повече около случващото се, както и кратко видео, сподели самият Себи в своя Twitter акаунт:

"Стана ясно, че съм заразен с вируса при пристигането ми в Аделаида. Нямам никакви симптоми и дадох две отрицателни проби непосредствено след първоначалното тестване. Но уважавам местните правила и провеждам тренировки единствено в стаята си. Трябва да поработя върху контрола на топката..." - завърши Корда и прикачи кратко видео от своя не особено успешен опит да тренира:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тренировка в хотела: Как Корда се готви за AO по време на карантината си? Диана Андреева
Теми:  
australian open | Tennis Australia | Аделаида | себастиан корда

Коментари





Следвайте ни в Facebook