Вики Томова отпадна още на старта в Палермо

от в 18:59 на 20.07.2021
Диана Андреева

Виктория Томова няма победа в Тура от близо един месец насам, като днес негативната й серия се увеличи. Българката отстъпи на Луция Бронзети в последователни сетове - 6:4 6:1 и с това напусна турнира в Палермо още в самото му начало. Вики се намираше на крачка от топ 100 на световната ранглиста, ала след неприятните поражения, които допуска от Уимбълдън насам, тя постепенно се отдалечава от мечтания дебют.

Мачът започна равностойно, като Томова дори бе по-идейна в първите минути и често създаваше ситуации на корта, в които нейната опонентка само наблюдаваше топката и не знаеше как да реагира. Вики поведе с пробив, но авансът й бързо бе заличен, а от там стартираха и неприятностите за нашето момиче. Тя допускаше все повече грешки и бързо загуби своя ритъм, а с това и предаде първия сет.

Втората част се разви изцяло в полза на италианката. Представителката на домакините бе безпогрешна във всеки един аспект от играта си. Тя не се нуждаеше от много време, за да може след като предаде едва един гейм, да добави и втория сет на сметката си и с това да се поздрави с крайната победа.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вики Томова отпадна още на старта в Палермо Диана Андреева
Теми:  
виктория томова | тенис турнир в палермо

Коментари





Следвайте ни в Facebook