Виландер: Радукану има сериозни шансове да постигне много на US Open 2021

от в 09:11 на 08.09.2021
Диана Андреева

Ема Радукану за първи път прекрачи прага на US Open през този сезон. До момента тя не бе участвала в надпреварата при женити, но името й със сигурност ще остане в съзнанието на тенис почитателите след впечатляващите й резултати през последните две седмици. Ема отстрани куп топ състезателки, за да може тръгвайки от пресявките на събитието, да намери място в 1/4-финалната фаза.

Изявите на младата състезателка привлякоха вниманието на редица тенис анализатори, а в това число и Матс Виландер. Той не пропусна да отбележи таланта, с който Радукану разполага и заяви уверено, че смята това за едва началото на една страхотна кариера. Ето какво точно каза Виландер:

"Представянето ѝ на US Open e невероятно. Сериозно ви казвам, ако не бях гледал никой от предишните ѝ мачове, щях да кажа, че случващото се в момента е абсолютно случайност. Но имайки се предвид представянето й на Уимбълдън, мога да заявя, че тя наистина е талантлива. Радукану е много спокойна и се движи чудесно по корта. Личи си, че ѝ харесва да бъде там.

Наистина ми е много трудно да намеря слабости в играта ѝ. Не мисля, че има такива. Може би форхендът й понякога не е безпогрешен и има със сигурност на къде още да го развива, но като цяло показва тенисна впечатляващо ниво и смятам, че най-доброто за нея тепърва предстои. Ема е невероятна. Изглежда, че няма как съперничките ѝ да намерят начин да я изтощят. От тук нататък всички останали участници в турнира ще стъпят още по-здраво на газта и ще дават абсолютно всичко от себе си, а това важи и за самата британка. Мисля, че Радукану има сериозни шансове да постигне дори повече на тазгодишния US open.", завърши Виландер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Виландер: Радукану има сериозни шансове да постигне много на US Open 2021 Диана Андреева
Теми:  
us open | ема радукану | матс виландер

Коментари





Следвайте ни в Facebook