Зловещо: 35-годишен мъж следи Ема Радукану от месеци и стои пред нейния дом

от в 08:15 на 30.01.2022
Калоян Соколов

Ема Радукану се радва на огромна популярност, след като се превърна в първата тенисистка спечелила титла от Големия шлем, тръгвайки от квалификациите. Това донесе на британката сериозна известност и тя само за няколко седмици си спечели звезден статут в тенис обществеността и се сдоби с един куп рекламни договори. Тийнейджърката обаче рано е трябвало да се сблъсъка и с негативиите, които търпят публичните личности, съдейки по последните събития свързани с нея.

Преди няколко дни се разбра, че 35-годишен мъж следва плътно по петите тенисистката и нарушава сериозно нейното лично пространство. Става въпрос за 35-годишния Амрит Мугар, който за последно е работил като разносвач за Amazon. Въпросният човек е научил адреса на Радукану и на цели три пъти го е посещавал, като е оставял бележки, цветя и дори коледна украса. Мугар стига още по-далеч при една от визитите си и отмъква обувка от верандата на къщата, която обаче се оказва собственост на бащата на Ема.

Родителят обаче разпознава нарушителя на реда и го проследява с колата си, за да сигнализира в полицията и скоро се стига до арест. Самият Амрит признава, че просто е искал сувенир от любимата си тенисистка, но това изглежда не е било достатъчно да го оневини пред съда, макар че до присъда не се е стигнало и на него просто му е било забранено да се доближава повече до семейството на британката.

Шампионката от US Open пък признава, че случилото се я е направило силно тревожна и е изпитвала огромен страх да излиза сама от вкъщи. Тя също така изрази готовност да се премести в нова къща, където охраната е на по-добро ниво, защото се притеснява от евентуално завръщане на Мугар.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зловещо: 35-годишен мъж следи Ема Радукану от месеци и стои пред нейния дом Калоян Соколов
Теми:  
wta | ема радукану | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook