Акапулко: Нори си осигури среща с Циципас на 1/2 финалите след убедителен успех!

от в 08:05 на 25.02.2022
Мартин Петков

Камерън Нори, който спечели трофея в Делрей Бийч през изминалата седмица, изглежда устремен към нова титла през тази в Акапулко. В последен мач от четвъртфиналите на турнира в мексиканския град британецът се изправи на корта срещу Петер Гойовчик, който достигна до тази фаза след дисквалификацията на Александър Зверев. Световният номер 12 изкара на показ най-доброто от своята игра, което се оказа непосилна задача за германеца и доведе до разгромна победа след 6:1 6:0. На полуфиналите за шампиона от Делрей Бийч предстои сблъсък със Стефанос Циципас.

Британецът нанесе своя удар още в първите минути на срещата, след като реализира ранен пробив, за да си спечели нужния аванс. Нори допускаше неточности при моментите, в които беше на начален удар, ала на ретур се справяше безупречно, с което не оставяше шансове на световния номер 95 и записа на сметката си откриващия сет.

Шестият поставен прехвърли доминацията си и във втората част, като не даваше нищо даром на своя противник, за да насочи усилията си към разгромен успех. Световният номер 12 неимоверно покачваше нивото си, което на практика обезвери Гойовчик и скоро след това станахме свидетели на края на двубоя, след като Нори съумя да вземе последните десет гейма от мача.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Акапулко: Нори си осигури среща с Циципас на 1/2 финалите след убедителен успех! Мартин Петков
Теми:  
atp | акапулко | камерън нори | петер гойовчик

Коментари





Следвайте ни в Facebook