Българският тенис мач на годината: Вижте кога започва финала между Григор и Джокович в Париж

от в 21:22 на 04.11.2023
Калоян Соколов

Шоуто е гарантирано, а сцената е ясна. Григор Димитров ще излезе срещу Новак Джокович във финален сблъсък на Мастърса в Париж. Двамата играчи имаха еднакво тежък път до сблъсъка за трофея, след като всеки от тях трябваше да изиграе по три срещи, които бяха решени във финален сет и определено не би трябвало да бъдат максимално свежи, но адреналинът със сигурност ще заличи всякаква умора и ни предстои да се насладим на един първокласен мач за титлата.

Това ще бъде общо 57-и финал от сериите "Мастърс" за световния номер едно, който е 39-кратен шампион в тази категория от турнири и държи рекорда от общо 6 спечелени купи в Париж. Григор пък ще излезе за едва втория си финал на това ниво, но положителното е, че той постигна успех при дебюта си в подобна среща, надигравайки Ник Кирьос на финала в Синсинати през 2017-та.

Въпреки внушителния опит на сърбина в подобни двубои и преднината му от 11:1 в преките му мачове с нашия сънародник, то трябва да отбележим, че Димитров постигна победи над световните номер 2, 3 и 4 през последния месец, така че утре би могъл да забие своя "финален пирон в ковчега", постигайки триумф над водача в световната ранглиста.

Финалната битка между Григор и Джокович ще стартира малко след 16:00 часа, а вие отново ще може да я проследите в реално време, ако се възпозлвате от обичайните линкове на нашия сайт.

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Българският тенис мач на годината: Вижте кога започва финала между Григор и Джокович в Париж Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | новак джокович | париж мастърс | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook