Беноа Пер изригна: За 250-ти път давам положителна проба за коронавирус

от в 13:24 на 29.12.2021
Диана Андреева

Беноа Пер многократно е изразявал своето недоволство от серизоните ограничения в ATP Тура, свързани с Covid-19. Французинът не бе сред почитателите на правилата, които не позволяваха на играчите да напускат хотелските си стаи, но изглежда сега Пер ще бъде принуден да прекара цели 14 дни в изолация, тъй като по-рано днес е дал положителна проба на тест за коронавирус.

Пер съобщи сам неприятната новина, която ще отложи с известно време завръщането му на корта. Беноа няма да има възможност да се състезава със своите сънародници на ATP Cup и ще има право да застане отново под прожекторите на тенис корта чак на Australian Open 2022. Французинът сподели новината по характерния за себе си шеговит начин, а ето какви точно бяха неговите думи:

"Здравейте, моето име е Беноа Пер. За 250-ти път давам положителна проба за COVID-19!! Честно казано, дори не знам какво да кажа. Какво да правя? Ще прекарам поредните 14 дни напълно сам, затворен в хотелска стая. Ще се побъркам!! Миналата година бе трудна и тази започва по абсолютно същия начин. П.С. Искам да добавя че съм напълно ваксиниран." - завърши Пер.

Сезон 2022 ще започне на ATP Cup още на първи януари. Помежду си сили ще премерят общо девет отбора, сред които обаче не е българският, тъй като организацията не позволи на нашите състезатели да се съберат заедно на корта в Сидни. Франция са последният тим, който намери място сред участниците в събитието, но Беноа Пер няма да има възможност да представлява страната си.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беноа Пер изригна: За 250-ти път давам положителна проба за коронавирус Диана Андреева
Теми:  
atp cup | Австралия | беноа пер | тестване за COVID-19 | франция

Коментари





Следвайте ни в Facebook