Билетите за Джокович - Кирьос бяха продадени за 58 минути; Ник отново нападна критиците

от в 12:36 на 10.01.2023
Мирела Николова

По-малко от седем дни остават до началото на тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън, като в навечерието на първия за годината турнир от Големия шлем ще станем свидетели на сблъсък между Новак Джокович и Ник Кирьос, събраната сума от който ще бъде дарена за благотворителност. Припомняме, че двамата бяха в крайно обтегнати отношения в миналото, но през 2022-ра година поставиха началото на едно ново приятелство, след като Кирьос бе един от малкото, които застанаха на страната на сърбина по време на сагата в Австралия и депортирането му от страната.

Шампионът от миналогодишния Уимбълдън и неговият подгласник предстои да излязат на Rod Laver Arena в петък (13 януари), като срещата помежду им ще започне в 09:30 часа българско време. Билетите, които са на стойност от 20 австралийски долара, бяха пуснати в продажба по-рано тази сутрин, а впоследствие бе съобщено, че всички те са се разпродали за едва 58 минути. Това означава, че в петъчния ден двамата ще играят пред близо 15-хилядна публика в Мелбърн, тъй като капацитетът на корта е точно 14820 места.

Това даде нов повод на австралиеца да отвърне на своите критици, използвайки профила си в Twitter. "Уау, Ник Кирьос е лош за спорта! Какъв позор, национален срам! Как смее да продаде всички билети за още един стадион! Колко арогантен е само!", написа той в отговор на публикацията на австралийски журналист, съобщаващ новината за разпродадените билети.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Билетите за Джокович - Кирьос бяха продадени за 58 минути; Ник отново нападна критиците Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | любопитно | Ник Кирьос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook