Благотворителното шоу Джокович срещу Кирьос - ето къде ще може да се гледа

от в 06:01 на 13.01.2023
Мирела Николова

По-малко от три дни остават до старта на тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън, като в навечерието на първия за годината турнир от Големия шлем ще станем свидетели на благотворителен сблъсък между деветкратния шампион в Мелбърн Новак Джокович и представителя на домакините Ник Кирьос. Припомняме, че двамата бяха в крайно обтегнати отношения в миналото, но през 2022-ра година поставиха началото на едно ново приятелство, след като Кирьос бе един от малкото, които застанаха на страната на сърбина по време на сагата в Австралия и депортирането му от страната.

Шампионът от миналогодишния Уимбълдън и неговият подгласник ще имат възможност да играят пред препълнените трибуни на Rod Laver Arena, побиращи близо 15 хиляди души, а още по-сериозно доказателство за огромния интерес, който са предизвикали, е фактът, че билетите за шоуто са били разпродадени само 58 минути след пускането си в продажба.

Джокович и Кирьос предстои да излязат на Rod Laver Arena днес (петък), като дългоочакваният двубой помежду им ще започне в 10:00 часа българско време и ще бъде предаван на живо ТУК.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Благотворителното шоу Джокович срещу Кирьос - ето къде ще може да се гледа Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | гледайте на живо | Ник Кирьос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook