Чаланджър турнира във Форли: Огромна вероятност за мач между Лазаров и Андреев

от в 20:22 на 01.01.2022
Калоян Соколов

Новият тенис сезон беше открит през днешния ден със срещите от отборната надпревара ATP Cup, а от другата седмица ще стартират и турнирите на сингъл. В тях пък ще видим всички най-добри родни играчи при мъжете, като двама от тях могат да премерят сили още в самото начало на 2022-ра.

Става дума за Адриан Андреев и Александър Лазаров, които ще открият кампанията си на Чаланджъра във Форли през утрешния ден. Българите са поставени под съответно номер 3 и 8 в пресявките на събитието, като вероятно ще се изправят един срещу друг за място в основната схема.

Първият съперник на Андреев ще бъде украинецът Владислав Манафов, който притежава сериозен опит в игрите по двойки, но дори не фигурира в ранглистата поединично. Лазаров пък наглед има още по-лесно препятствие, защото неговият опонент е 15-годишният Чезаре Карпано, за когото това ще се яви професионален дебют.

Наглед нашите момчета не би трябвало да имат проблеми с гореспоменатите тенисисти, а това означава, че ще видим изцяло български двубой в решителния кръг от квалификациите на състезанието и само един от националите ни притежава реален шанс да се класира за същинския турнир.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Чаланджър турнира във Форли: Огромна вероятност за мач между Лазаров и Андреев Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | александър лазаров | бгтенис | жребий | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook