Часове преди мъжкия финал в ИУ: Травма може да спре Тейлър Фриц от участие

от в 19:42 на 20.03.2022
Калоян Соколов

Турнирът в Индиън Уелс върви към своето приключване, а днес остава да разберем единствено кои ще са шампионите на тазгодишното издание. Особено емоционална за публиката ще бъде битката за титлата при мъжете, тъй като до нея нея достигна местния представител Тейлър Фриц, който ще има възможността да се превърне в първия американски шампион от Андре Агаси през 2001-ра година.

Изглежда обаче, че Фриц може изобщо да не излезе на корта в опит да спре серията от 20 поредни победи на Рафаел Надал, защото е получил травма по време на вчерашния си полуфинален двубой срещу Андрей Рубльов.

Тогава 24-годишният играч имаше съмнения, че е изкълчил своя глезен в края на втория сет и дори поиска намеса на медицинско лице една от паузите. Впоследствие самият състезател призна, че просто се е опитвал да действа с максимален риск и да не мисли за болката, което му е помогнало да довърши започнатото, но явно неговото състояние няма как да бъде върнато до обичайното такова за само едно денонощие и има голяма вероятност Надал да спечели четвъртата си титла по служебен път, ако вярваме на информацията от телевизионния гигант Eurosport.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Часове преди мъжкия финал в ИУ: Травма може да спре Тейлър Фриц от участие Калоян Соколов
Теми:  
atp | индиън уелс | любопитно | рафаел надал | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook