Чорич се справи с Фучович на старта в Париж; Де Минор отстрани Травалия

от в 20:29 на 02.11.2020
Диана Андреева

Макар и да срещна известни затруднения, Борна Чорич се справи с квалификанта Мартон Фучович и продължава напред във френската столица. Хърватинът се нуждаеше от час и 46 минути, за да може след 7:6(5) 6:1 да затвори срещата в своя полза. По този начин за място на 1/8-финалите Чорич ще спори със световния номер 60 - Джордан Томпсън, който по-рано днес отстрани Федерико Делбонис.

По време на първия сет Фучович бе по-стабилен от основната линия, като разнообразие в играта му позволяваше да контролира разиграванията, ала малък спад в неподходящия момент му коства откриващата част. Впоследствие Мартон изцяло се предаде, взимайки само един гейм зо края на мача и по този начин прекрати участието си на Rolex Paris Masters.

В друга среща през деня друг представител на младото поколение записа успех, а именно Алекс де Минор. Австралиецът не беше в най-добрата си форма, но все пак след 6:4 6:4 се наложи над Стефанос Травалия от Италия. В следващия си мач Де Минор очаква победителя от срещата между Александър Бублик и Лоренцо Сонего.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Чорич се справи с Фучович на старта в Париж; Де Минор отстрани Травалия Диана Андреева
Теми:  
алекс де минор | борнан чорич | мартон фучович | париж мастърс | Стефано Травалия

Коментари





Следвайте ни в Facebook