Джокович: Моята Йелена жертва кариерата си, за да може да спаси връзката ни

от в 08:33 на 31.03.2019
Калоян Пламенов

Новак Джокович разкри, че винаги ще бъде благодарен на неговата съпруга Йелена за това, че тя е жертвала професионалната си кариера за това да бъдат заедно и той да бъде успешен тенисист на корта.

"Аз наистина не вярвам в невъзможните неща. Вярвам, че всичко е възможно. С жена ми се познаваме от много дълго време. Бях още тинейнджър. Тогава започнахме да се срещаме. Тя също в даден момент играеше тенис", припомня си Джокера.

"Познавахме се пет-шест години преди да започнем да се виждаме като гаджета. Тогава тя отиде да учи в Италия. По-точно в Милано. В крайна сметка в този период аз се преместих в Монако и тя често идваше до мен. Така започнаха да се случват нещата".

"Милано е близо до Монако, за това тя често идваше. Така започна всичко между нас. Когато тя завърши висшето си образование имаше изключително много възможности да направи успешна кариера, но я жертва заради моята кариера и за това да бъдем заедно".

"По този начин тя спаси нашата връзка и аз винаги ще и бъда благодарен за това. Аз продължавам да се уча от нея на толкова много неща. Всъщност тя ми показа как може да ми помогне йогата и се запалих покрай нея".

"Йелена обича да чете много, чете най-различни неща. Обича също да пише. Ние с нея не само се обичаме истински, но между нас има голямо доверие и прозрачна честност", казва още сърбинът. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Моята Йелена жертва кариерата си, за да може да спаси връзката ни Калоян Пламенов
Теми:  
йелена джокович | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook