Едно различно интервю с Борна Чорич

от в 17:30 на 13.04.2020
В


Борна Чорич бе спряган за еднa от най-прогресиращите млади звезди преди година, а скокът му през 2018 до номер 12 в света бе повече от впечатляващ. Вижте едно от любопитните интервютата с хърватина, направено през май 2019, в което той разказва за себе си и живота си:

Кога за последен път пропуснат полет?

Когато пътувах към Торонто през юли 2018. Полетът ни от Загреб за Франкфурт закъсня с 2 часа и оттам изпуснах и този за Канада, което ме накара да престоя една вечер повече в Европа.



Кога за последен път загуби нещо важно?

Трябва да попитам треньорите си, те постоянно ходят след мен и събират всичко, което забравям, а това не е малко :)

Все пак ако нещо е много важно се грижа добре за него. Реално постоянно губя тениски или суичъри, но никога важните неща!

Последният път, когато заплати, за да играеш?

Ооо, това беше доста отдавна. Преди 10 години, когато бях на 12 и играех в родния ми град - Загреб на националната база по тенис. Тогава трябваше да плащаме да играем и може би ценaтa беше 10 евро.



Последният път, когато счупи ракета?

Никога!!

Последният път, когато сготви за теб и останалите?

Не готвя често! Понякога приготвям яйца за закуска, но това май е единственото, което мога да готвя оcвен зaдължителнaтa зa мен паста.

Последният път най-вероятно бе по време на подготовката ми в Монте Карло през февруари (2019). Бях там сам за седем дни в единичен апартамент и трябваше да си приготвям сам закускатa. Не бяха най-добтите яйца, но не мога да се оплаквам.

Идол от детството ти, който си срещал и кога?

Индиън Уелс 2016, когато срещнах Майк Тайсън. Като дете гледах боевете му и го намирах за изключително интересен, обожавах начина, по който се биеше. Мaйк cе държa cтрaхотно и винаги бях искал да го срещна отново.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Едно различно интервю с Борна Чорич В

Коментари





Следвайте ни в Facebook