Федерер и Надал са се забавлявали цяла нощ в Кейптаун (СНИМКИ)

от в 11:35 на 11.02.2020
Димитър Беловски

„Мач за Африка 6“ беше изключително забавен за феновете на тениса по цял свят, но забавата за Федерер и Надал е продължила и след двубоя. Те са решили да отпразнуват подобаващо екскурзията си до Кейптаун и мача, на който събраха повече от 3.5 милиона долара. Тяхното парти е продължило да малките часове на нощта, като техните семейства също са присъствали.

Бившият №4 в света Томаш Бердих също се включи в партито, като той дори изгледа мача на живо. Атмосферата на купона поддържаха „Watershed“ (южноафриканска поп-рок група).

„Безумно! Каква нощ! Бяхме помолени да изпълним ексклузивно шоу след мача за спортните гиганти Роджър Федерер и Рафаел Надал и техните най-близки приятели и семейство. Нощ, която няма никога да забравим!“, написаха от официалния Инстаграм акаунт на групата.

„Свирихме за Роджър Федерер и семейството му в 02 часа през нощта!!“, написа китаристът на групата, Гидиън Ботс.

Партито от своя страна показа, че Федерер и Надал са съперници на корта, но могат да се забавляват заедно извън него и да бъдат страхотни приятели.

След края на мача, Надал от своя страна каза: „Супер щастлив съм да бъда в Кейптаун, споделяйки това уникално събитие с моя приятел Роджър Федерер“.

Швейцарецът от своя страна отвърна на Надал: „Дори не мога да ти се отблагодаря достатъчно за твоята подкрепа към Фондацията на Роджър Федерер“.

„Мач за Африка 6“ счупи и рекорда по посещаемост на тенис мач в историята на спорта. На трибуните бяха застанали точно 51 954 фенове, които гледаха на живо двама от най-великите тенисисти в историята.

 

Оцени тази статия:
Федерер и Надал са се забавлявали цяла нощ в Кейптаун (СНИМКИ) Димитър Беловски

Коментари





Следвайте ни в Facebook