Грег Руседски: Джокович е фаворит във всичките четири турнира от "Шлема"

от в 09:15 на 11.01.2019
Калоян Пламенов

Бившият британски тенисист Грег Руседски е на мнение, че Новак Джокович ще бъде изявен фаворит във всичките четири турнира от "Големия шлем" през тази календарна 2019 година.

Сърбинът завърши изминалата 2018 година като лидер в световната ранглиста, след като направи няколко феноменално силни седмици в тура и спечели US Open и Уимбълдън, а освен това завоюва и трофея в Синсинати, който бе единственият липсващ "Мастърс" за него. 

"Миналият сезон за Новак може да бъде разделен на две части. Триумфът му на Уимбълдън обаче показа на всички, че добрият стар Джокович се завърна. Завърши годината като лидер в световната ранглиста, така че той ще бъде фаворит на всички турнири от "Големия шлем" през тази година", обяви Руседски.

"Интересното обаче е, че дори в най-добрата си форма той загуби от Зверев, Хачанов и Циципас. Струва си да погледнем по облизо тези момчета. Въпреки това обаче както вече казах Ноле е фаворит във всички мейджър турнири. Ако обаче Рафа Надал е здрав знаете, че всички се съобразяват с него на "Ролан Гарос". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Грег Руседски: Джокович е фаворит във всичките четири турнира от "Шлема" Калоян Пламенов
Теми:  
грег руседски | новак джокович | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook