Григор Димитров излиза два пъти на корта в сряда! (програма)

от в 18:31 на 13.04.2021
Мирела Николова

Първата ракета на България Григор Димитров откри без излишни затруднения сезона на клей, след като записа победа в последователни сетове над двуметровия германец Ян-Ленард Щруф. По този начин нашето момче си гарантира място във втория кръг на Мастърса в Монте Карло, където го очаква световният №53 Жереми Шарди

Родният ни представител и французинът ще открият програмата на корт 2 през утрешния ден - 14 април, като двубоят ще стартира в 12:00 часа българско време. Това ще бъде шести сблъсък между двамата състезатели, като към момента българинът води с 3:2 в преките им двубои, от които само един е на червено и той датира от далечната 2011 г., а като победител от него излиза 32-годишният тенисист.

Гришо ще излезе повторно на корта в сряда, тъй като му предстои и мач на двойки заедно с Давид Гофен. Първоначално, жребият отреди на българо-белгийското дуо да се изправи срещу тандема на Даниил Медведев и Марсело Демолинер, но поради факта, че световният №2 е заразен с COVID-19, двойката бе заменена от тази на Ариел Бехар и Гонзало Ескобар. 

Срещата на Димитров и Гофен от двойковата надпревара е поставена последна на корт 9, което означава, че очакваното начало е около 17:00 часа българско време.

Пълната програма за четвъртия състезателен ден в Монако:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров излиза два пъти на корта в сряда! (програма) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | монте карло | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook