Григор Димитров в четвърти кръг без загубен гейм!

от в 09:19 на 12.02.2021
Валери Андреев

Григор Димитров успя да елиминира Пабло Кареньо Буста след 6:0 1:0 и отказване на испанеца. Българинът демонстрира страхотна игра и видимо се чувстваше добре на корта. Проблемите на Буста пък идваха от болките му в областта на коремните мускули, което и не му позволяваше по никакъв начин да се държи на ниво в двубоя.

В хода на първата част въпреки неприятностите за Буста Димитров не показа абсолютно никакво колебание и по отличен начин влезна в двубоя. нашето момче успя да извоюва два пробива за 3:0, а освен много мощ и постоянство в играта на българина, Гришо успяваше по перфектен начин да използва сечените си слайсове от бекхенд, което му позволяваше да доминира в дългите разигравания.

Сервисът на Димитров също беше на високо ниво и днес и въпреки че сервира в едва три гейма, Гришо показа за пореден път, че в Мелбърн подаването му функционира по страхотен начин.

Затова въпреки отказа и контузията на Буста заслугите на Димитров за това развите на геймовете в мача би трябвало да са много високи, защото нашето момче демонстрира феноменална игра и заявка за страхотно представяне. В следващия кръг от Откритото първенство на Австралия Гришо ще се изправи срещу победителя от сблъсъка Доминик Тийм - Ник Кирьос.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров в четвърти кръг без загубен гейм! Валери Андреев
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook