Григор след победата: Все повече се наслаждавам на тениса, който показвам

от в 01:54 на 14.10.2021
Диана Андреева

Григор Димитров реализира победа, която със сигурност ще бъде запомнена от тенис почитателите. Първата ракета на страната ни надигра за първи път от пет години насам световен номер две. Жертва на вдъхновената игра, която хасковлията показа, стана шампионът на US Open Даниил Медведев. В едно истинско тенис зрелище Григор реализира немислим обрат, а реакцията му след края на мача бе изцяло заслужена. Световният номер 28 не скри усмивката си по време на краткото интервю на корта, което даде за ATP, а ето какво точно сподели в него: 

Григор, какъв мач! Навакса изоставане от сет и два пробива, за да доститнеш до успех. Какво ще кажеш?

- Медведев винаги е наистина трудно прпрепятствие. Но днес усещах, че мога да го надиграя. Намерих начина да се справя с него. Запазих спокойствие в ключовите моменти и това ме изведе до най-добрия възможен изход на срещата. В третия сет наложих своя ритъм. Чувствах се по-енергичен в сравнение с него, а играта ми беше солидна. 

- За последно поститна подобен успех преди пет години. На какво дължиш тази победа?

- Доволен съм, че след толкова много падения и изкачвания имах възможност да играя отново на това високо ниво. Старая се да се възползвам от всеки един момент. Работа, последователност и постояство са основните фактори, които водят до успех. Заедно с моя екип се трудим неуморно всеки ден и сме щастливи, че започваме да виждаме резултат. Все повече се наслаждавам на тениса, който показвам. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор след победата: Все повече се наслаждавам на тениса, който показвам Диана Андреева
Теми:  
григор | григор димитров | даниил медведев | димитров | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook