"Имаме много работа за вършене": Кирьос се отчая от тенис уменията на приятелката си

от в 22:03 на 26.02.2023
Калоян Соколов

Ник Кирьос е напълно преобразен човек на корта и извън него от началото на миналия сезон, а сериозна заслуга затова негово израстване определено има неговата приятелка Костийн Хаци. Двамата започнаха връзката си в самия края на 2021-ва, а финалистът от Уимбълдън не спира да повтаря как никога не се е чувствал толкова щастлив в живота и постоянно намеква, че настоящата инфлуенсърка ще се превърна в негова бъдеща съпруга.

Интересното е, че Хаци е нямала абсолютно никакъв интерес към тениса преди да се влюби в Ник и дори не е знаела правилата на играта, но изявите на нейния възлюбен бързо са я накарали да обикне спорта.

За съжаление на Костийн, то тя не се оказва толкова талантлива, колкото своя приятел, който от над половин година влиза в ролята на неин частен тенис учител и напредекът на младата дама е повече от незадоволителен.

Самият Кирьос пък изглежда близо до отчаянието от опитите на Хаци да се изявява на корта и днес реагира напълно откровено на видео, което 22-годишната му приятелка беше публикувала в социалните медии. Там явно се виждаше, че Костийн има напълно погрешна техника при изпълнението на ударите си и трудно прехвърляше дори мрежата.

"Уау, имаме наистина доста работа за вършене" - коментира шеговито Ник, добавяйки няколко емотикона, които илюстрираха желанието му да не беше виждал никога въпросния клип.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Имаме много работа за вършене": Кирьос се отчая от тенис уменията на приятелката си Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | костийн хаци | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook