Изненади при жените на US Open: Кербер и Квитова отпаднаха рано (видео)

от в 08:58 на 02.09.2018
Калоян Пламенов

Изненадите в женския тенис не липсваха и през вчерашния ден на US Open. Петра Квитова отпадна от турнира, след като загуби от представителката на Беларус Арина Сабаленка в 1/16-финалната фаза на турнира.

20-годишната тенисистка, която е 20-а ракета на световния тенис, надделя над чехкинята след 7:5, 6:1 за 1 час и половина игра и в следващия кръг ще се изправи срещу Наоми Осака, която от своя страна не срещна затруднения срещу Александра Саснович. 

Арина на два пъти повеждаше с пробив в първия сет, но Петра и в двата случая го връщаше. Тя обаче проби решително за 6:5 и след това си взе подаването. Вторият сет бе лесен за представителката на Беларус и след пробиви в третия, петия и седмия гейм стигна до успеха.

Доминика Цибулкова пък доста изненадващо елиминира Ангелик Кербер от турнира. Тя стигна до обрат след 3:6, 6:3, 6:3 отново в мач от 1/16-финалната фаза. Германката спечели първия сет и се очакваше, че с лекота ще затвори мача след това, но в крайна сметка формата и падна във втория и третия сет. 

В следващия кръг словачката ще срещне Мадисън Кийс. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изненади при жените на US Open: Кербер и Квитова отпаднаха рано (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
us open | ангелик кербер | открито първенство на сащ | петра квитова

Коментари





Следвайте ни в Facebook