Изтеглиха жребия за Ещорил, Фонини и Циципас изглеждат фаворити за трофея

от в 10:04 на 28.04.2019
Калоян Пламенов

Жребият на ATP 250 турнира в португалския град Ещорил бе изтеглен. Надпреварата на червени кортове започва на 29-и април и ще се проведе до края на идната седмица. Наградният фонд е 586,140 долара.

Настоящият шампион и представител на домакините Жоао Соуса ще има тежката задача да защитава трофея си. Той ще започне участието си от първия кръг и ще срещне квалификант в първия си мач. Португалецът не е сред поставените.

Лидер в основната схема е Стефанос Циципас, който ще стартира от втория кръг срещу победителя от срещата между Гуидо Андреоци и Уго Далиен, двама изявени клей специалисти от Южна Америка. 

Лидерът в долната половина на схемата и втори поставен е Фабио Фонини, който преди броени дни триумфира в Монте Карло. Той ще стартира срещу Филип Крайнович или квалификант от втория кръг на турнира.

Гаел Монфис ще се завърне на корта за тази надпревара, след като се възстановяваше от контузия. Той е трети поставен и ще започне също от втория кръг срещу представителя на домакините Педро Соуса или Рейли Опелка от САЩ.

Давид Гофен, четвърти поставен, пък може да срещне шампиона Жоао Соуса или квалификант във втория кръг, откъдето и той ще стартира. 

Финалистът в Монте Карло Душан Лайович, който е пети поставен, ще започне срещу Леонардо Майер от първия кръг. 

Възможни 1/4-финали:
Стефанос Циципас - Алекс де Минор
Давид Гофен - Душан Лайович
Пабло Кареньо Буста - Гаел Монфис
Франсис Тиафо - Фабио Фонини


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изтеглиха жребия за Ещорил, Фонини и Циципас изглеждат фаворити за трофея Калоян Пламенов
Теми:  
стефанос циципас | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в ещорил | фабио фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook