Кошмар в ИУ: Дъжд прекъсна нощните срещи за втора поредна вечер!

от в 19:21 на 08.03.2024
Елеонора Александрова

Организаторите на "Рая на тениса" преживяват истински ад през последните 48 часа, като за този период от време на тях им се наложи да преместят вечерните мачове за следващия ден. 

Негативните знаци от майката природа се отразяват на програмата на много от тенисистите, като това засяга и нашите първи ракети, Григор Димитров и Виктория Томова. Хасковлията, който ще вземе участие в Индиън Уелс, както при синглите, така и при двойките, трябваше да играе в първия кръг с Даниел Еванс срещу Марсело Мело и Александър Зверев, ала вместо това срещата им ще се състои днес. При синглите Гришо е в топ 32 в схемата, което означава, че се класира автоматично за втория кръг, където поради метеорологичните условия, не се знае кой между двамата представители на Франция Александър Мюлер и Уго Грение ще бъде неговият опонент. Виктория Томова също не е започнала кампанията си. Първото предизвикателство на родната ни представителка е София Кенин, като по програмата двете трябваше да се изправят от вчера, ала срещата им е отложена за 00:00 българско време.

Три от вчерашните нощни мачове, които бяха започнати, но впоследствие бяха прекъснати и преместени за днес, като това бяха Котов-Табило, Кочарето-Стърнс и Грачова-Юан.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кошмар в ИУ: Дъжд прекъсна нощните срещи за втора поредна вечер! Елеонора Александрова
Теми:  
индиан уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook