Лейтън Хюит: Не съм изненадан от начина по който Джокович триумфира в Мелбърн

от в 09:46 на 01.02.2019
Калоян Пламенов

Бившият лидер в световната ранглиста на мъжкия тенис Лейтън Хюит смята, че начинът по който Новак Джокович си върна формата и се върна към трофеите след тежката контузия е невероятен и лично той е удивен от голямото завръщане на сърбина.

Джоко бе в колеблива форма в началните турнири след завръщането си на кортовете през миналата година, но след това набра скорост и е в серия от три поредни трофея от "Големия шлем", след като триумфира на Уимбълдън и US Open през миналата година, а преди няколко дни взе трофея и от Откритото първенство на Австралия. 

"Завръщането на Джокович след травмата бе просто удивително. Той ставаше все по-силен и по-силен, а големите успехи се завърнаха. Със сигурност факта, че отново започнаха съвместна работа с бившия му треньор му даде доста повече увереност", обяви Хюит.

"Освен, че вече не играе с болка не може да не се отбележи и страхотната работа на неговия треньорски щаб, който му помогна да избере подходящите тактики за всяка една среща, а това му помогна да стигне и до големите победи".

"Той изглеждаше напълно уверен във възможностите си в Мелбърн и направи страхотен турнир. Дали начинът по който триумфира в Австралия ме изненадва? Не, не съвсем честно казано", каза още той. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лейтън Хюит: Не съм изненадан от начина по който Джокович триумфира в Мелбърн Калоян Пламенов
Теми:  
лейтън хюит | новак джокович | тенис | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook