Осака показа колебания, но все пак надделя в първия си мач от финала на АО насам!

от в 20:42 на 26.03.2021
Диана Андреева

Айля Томлянович създаде сериозни проблеми на Наоми Осака, но не успя да сложи край на серията й от вече 22 поредни победи, ако не се брои оттеглянето й от турнира в Мелбърн в началото на годината и този в Синсинати през август 2020. Световната номер две се нуждаеше от повече от един час и 30 минути на корта, за да може след 7:6(3) 6:4 да се поздрави с успех в мача.

Трикратната шампионка на турнири от Големия  шлем изигра първи официален мач на ниво WTA от повече от един месец насам, но макар и трудно, Осака успя да намери място в третия кръг на Masters Miami Open. В следващия етап от турнира втората поставена ще се изправи срещу квалификанткатка Нина Стоянович или Юлия Путинцева.

Независимо от загубата, Томлянович демонстрира много убедителна игра. Айля бе по-стабилната тенисистка на корта, а представянето й на сервис бе основното й оръжие в днешния мач. Австралийката задавше темпото на разиграванията, но напрежението оказа влияние и непредизвикани грешки в ключовите моменти и костваха класиране за следващия кръг в турнира. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Осака показа колебания, но все пак надделя в първия си мач от финала на АО насам! Диана Андреева
Теми:  
айла томлянович | маями | наоми осака | осака | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook