От шампион към шампиона: Надал с послание към Джокович след титлата на Уимбълдън

от в 00:33 на 12.07.2022
Мирела Николова

Новак Джокович и Рафаел Надал неведнъж са определяли другия като най-големия си съперник, но същевременно винаги са показвали огромно уважение един към друг. За съжаление, Матадора получи контузия в областта на корема по време на тазгодишното Открито първенство на Великобритания и взе решение да не излезе за полуфиналния си двубой срещу Ник Кирьос. Така австралиецът се класира служебно за финалната битка, където обаче не успя да спре Джокович по пътя му към седми трофей на Уимбълдън и общо 21-ви от Големия шлем.

След триумфа си Ноле публикува серия от снимки и видеа, едно от които представяше как в деня след финала заедно със съпругата и децата си празнува големия успех на Централния корт. "Безценен момент със семейството ми тази сутрин. Каква радост е да виждам децата си да тичат на този легендарен корт и колко голяма привилегия е да споделям моето приключение с тях! Благодаря ти, Уимбълдън, за тази възможност! Прибирам се вкъщи, изпълнен със спомени за цял живот!", написа белградчанинът под видеото.

Той получи множество поздравления от редица световни знаменитости и спортни легенди, сред които бе и Рафаел Надал. Испанецът също не остана равнодушен към този специален момент и се възползва от възможността да го поздрави за триумфа, оставяйки следния коментар: "Уау, страхотен момент! Наслади му се! Множество поздравления!".

Припомняме, че Рафа също очаква първата си рожба, след като преди месец самият той потвърди, че със съпругата му Хиска предстои да станат родители.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От шампион към шампиона: Надал с послание към Джокович след титлата на Уимбълдън Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | рафаел надал | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook