От шампион за шампиони: Надал изпълни център и връчи титлата на Реал Мадрид

от в 23:44 на 30.04.2022
Калоян Соколов

Рафаел Надал е на път да направи своето завръщане на корта, след като получи сериозна травма на финала в Индиън Уелс и след това се оказа, че става въпрос за фрактура на реброто. Така Надал нямаше възможност да тренира за период от около един месец, но изглежда най-лошото е вече зад него, защото Рафа вече е в Мадрид и ще вземе участие на надпреварата в испанската столица, където е петкратен шампион.

Вчера пък Надал беше поканен на срещата на любимия си Реал Мадрид, който има огромна преднина във футболния шампионат на Испания и се нуждаеше само от още една победа, за да завоюва титлата в "Ла Лига". Любопитна подробност е, че един чичовците на Матадора е бивша легенда на Барселона и е доста странно как неговият племенник е избрал да бъде привърженик на "белия балет".

Бившият номер едно получи честта да изпълни неофициален център в началото на двубоя и ясно се видя, че ибериецът има качества и в този спорт, след като намери топката по възможно най-добрия начин. Публиката пък посрещна тенисиста с бурни овации и всички скандираха неговото име, като ликът му присъстваше в хореографията на феновете.

В крайна сметка "кралете" разгромиха тима на Еспаньол с 4:0 и така се поздравиха с поредния си значим трофей в своята витрина, който им беше връчен именно от Рафа. Карлос Алкарас пък също можеше да бъде забелязан сред зрителите на "Сантиаго Бернабеу", а заедно с него беше и Хуан Карлос Фереро.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От шампион за шампиони: Надал изпълни център и връчи титлата на Реал Мадрид Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопиттно | рафаел надал | реал мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook