Патрик МакЕнроу: Мъри вероятно ще може да се завърне в топ 20 или в топ 15

от в 18:00 на 12.05.2020
Димитър Беловски

Тенис коментаторът Патрик МакЕнроу е на мнение, че великобританецът Анди Мъри може да се завърне в топ 20 или дори в топ 15. Той обаче каза също, че най-вероятно никога няма да може да настигне отново Новак Джокович, Роджър Федерер и Рафаел Надал.

„Бих казал, че ще бъде близо, но мисля, че ще му е трудно да се завърне на нивото, на което беше – плътно до Надал, Федерер и Джокович,“ каза Патрик МакЕнроу пред BBC Scotland.

„Наистина мисля, че ще може да се завърне в топ 20 или в топ 15. Беше страхотен знак, когато се завърна миналата година и спечели турнира на закрито (в Антверп). Така че, ако той се завърне в игра би било страхотно и ние бихме искали да видим това в тениса,“ каза братът на Джон МакЕнроу.

В началото на сезон 2019 Мъри претърпя операция за смяна на тазобедрената става. Впоследствие той дори успя да спечели турнира в Антверп през октомври миналата година. След това обаче в мач за Купа „Дейвис“ в Мадрид през ноември той натърти своята кост в областта на таза и това му попречи изобщо да стартира сезон 2020.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Патрик МакЕнроу: Мъри вероятно ще може да се завърне в топ 20 или в топ 15 Димитър Беловски
Теми:  
анди мъри | патрик макенроу

Коментари





Следвайте ни в Facebook