Патрик МакЕнроу: Вярвам, че Федерер може да спечели друга титла от Шлема

от в 11:02 на 29.06.2020
Димитър Беловски

Тенис анализаторът на ESPN Патрик МакЕнроу вярва, че Роджър Федерер отново е способен да спечели титла от Шлема. През август швейцарецът ще стане на 39 години, но според МакЕнроу той ще се завърне дори още по-силен.

„Мисля, че може“, каза тенис анализаторът пред Форбс.

„Той направи изненадващи и невъзможни неща. Той спечели Australian Open и Уимбълдън отново след завръщането си през 2017 година. На 39 години той ще е имал малко време извън корта, предишния път също се завърна свеж на корта, така че може ли да го направи? Той е Роджър Федерер и аз не мога да кажа, че не може“, заяви МакЕнроу.

„Преди сме казвали, че той никога няма да спечели друга титла от Шлема и след това той печели няколко, така че да се надяваме, че ще може да се завърне на корта за още една година или да играе на смесени двойки. Това ще бъде чудесно за гледане“, завърши той.

Федерер скоро заяви, че ще се завърне през 2021 година. Швейцарецът иска да бъде на 100 % за завръщането си на корта, а това няма как да стане тази година. Припомняме, че Маестрото претърпя операция на коляното в края на месец февруари. Той, обаче, е претърпял неуспех и се е наложило да се подложи на допълнителна бърза артроскопична процедура на дясното коляно.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Патрик МакЕнроу: Вярвам, че Федерер може да спечели друга титла от Шлема Димитър Беловски
Теми:  
патрик макенроу | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook