Патрик Муратоглу: Джокович показа, че може да доминира над Надал и Федерер

от в 12:18 на 19.07.2018
Калоян Пламенов

Треньорът на Серина Уилямс - Патрик Муратоглу, е на мнение, че Новак Джокович може да доминира срещу Роджър Федерер и Рафаел Надал и в крайна сметка е направил показно за това с представянето му на Уимбълдън.

Сърбинът бе отписан от мнозина за големия тенис, след като имаше проблеми с лакътя и претърпя операция и доста хора не виждаха отново същия блясък в очите му, както преди, но той успя да опровергае всички тях по най-добрия възможен начин. 

"Когато Рафа и Роджър печелиха всичко, тогава на корта се появи един човек и стана топ куче. Това е Джокович. Това е така, защото той е голям шампион. Други опитаха също да им спрат доминацията, но той го направи, защото има манталитет на победител. Той е роден победител", коментира Муратоглу.

"Новак се намира в момента, в добра физическа форма. Той може да играе спокойно на топ ниво още няколко години. Мисля, че в момента той показа, че може да доминира над Федерер и Надал, а мисля, че може да го прави и за в бъдеще". 

"През последните две години това не бе истинският Новак, но този от Уимбълдън е добре познатият Джокович, който всички знаем". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Патрик Муратоглу: Джокович показа, че може да доминира над Надал и Федерер Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович | патрик муратоглу | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook