Пер през сълзи след победата си над Григор: Случилото се е изключително

от в 15:55 на 20.01.2022
Мирела Николова

Двубоят на Григор Димитров от втори кръг на тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън не се разви по начина, по който на всички ни се искаше, тъй като първата ни ракета не успя да извади на показ най-доброто от себе си на корта и напусна надпреварата. Хасковлията бе елиминиран от един от най-противоречивите играчи в Тура - Беноа Пер, който е известен със своето несериозно отношение на моменти, поради което често си навлича множество критики.

Днес обаче французинът показа друго свое лице, след като по време на интервюто си на корта след срещата се разплака от вълнение и демонстрира колко ценен за него е днешният успех:

"Щастлив съм, не ми беше лесно от началото на годината", започна през сълзи Пер. "Знам, че родителите ми ме гледат... Честно казано, случилото се днес е изключително. Миналият сезон беше ужасен. 2022-ра пък започна с положителна проба за COVID-19. Успях обаче да превъзмогна всичко това и да се представя по този начин тук. Не си спомням кога за последно съм показвал толкова добра игра. Мога да извлека само позитиви. Получих много критики напоследък и е тежко особено когато се случва непрекъснато. 

Забавлявам се, докато съм на корта. Доставя ми истинско удоволствие да играя пред хората по трибуните и да получавам подкрепа от тяхна страна. Останалото засега не ме интересува. Ще се обадя на приятелката ми, на родителите ми, на брат ми. те ме подкрепят, когато всички други ме критикуват. Важното обаче е, че независимо от всичко, съм тук, в трети кръг, и правя каквото мога", завърши интервюто си емоционалният Пер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пер през сълзи след победата си над Григор: Случилото се е изключително Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | беноа пер | григор димитров | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook