Проблемите за Джокович нямат край: Може да пропусне още един голям турнир

от в 16:58 на 19.03.2022
Мирела Николова

Новак Джокович трябваше да пропусне трите най-големи надпревари от първото тримесечие на годината поради несъгласието си да се ваксинира. Някои държави вече отмениха изискванията за наличие на имунизация, поради което към момента е сигурно завръщането на сърбина на Мастърса в Монте Карло, след което му предстои участие на АТР 250 турнира в Белград, както и на Ролан Гарос.

Въпреки това обаче все още съществува реална опасност 20-кратният шампион от Шлема да не бъде допуснат до други престижни турнири, един от които е National Bank Open, който през настоящата година ще се проведе в Монреал между 8 и 14 август - това съобщи днес директорът на турнира Юджийн Лапиер в свое интервю за Le Journal de Montreal:

"Трудно е да се прогнозира какво ще е положението с COVID-19, когато настъпи времето за провеждането на надпреварата. Очакваме да има промени в здравните мерки в зависимост от това дали ситуацията в Канада се подобрява, или влошава. Ако турнирът се провеждаше днес, участието на Джокович ще бъде невъзможно. Така че ще изчакаме и ще видим какво ще се случи", обясни канадецът.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Проблемите за Джокович нямат край: Може да пропусне още един голям турнир Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | монреал | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook