Програма за сряда: Андреев и Кузманов излизат в нови битки на корта

от в 11:17 на 05.01.2022
Мирела Николова

Голяма част от българските представители вече поставиха начало на сезоните си, като това важи в пълна степен и за Димитър Кузманов и Адриан Андреев, които в сряда предстои отново да излязат на корта.

Въпреки че допусна поражение от Александър Лазаров в последния етап на квалификациите на Чаладжъра във Форли, Андреев успя да намери място в основната схема като "щастлив губещ". В първия кръг той ще премери сили с четвъртия поставен в схемата Тунг-Лин Ву, който по настоящем заема 270-ата позиция в световната ранглиста. Макар да е сред най-високо ранкираните състезатели в турнира, тайванецът имаше непостоянни изяви през изминалата година и Ади притежава реални шансове да преодолее съпротивата му. Двубоят между двамата е втори в програмата на най-големия по големина корт във Форли и се очаква да стартира не преди 12:30 часа българско време.

Друг наш сънародник в лицето на Димитър Кузманов също ще излезе на корта в опит да натрупа достатъчно състезателна практика, преди да се включи в пресявките на Откритото първенство на Австралия. Пловдивчанинът инкасира загуба на старта на надпреварата на сингъл от сериите "Чаланджър" в австралийския град Бендиго, а в сряда ще стартира участието си в турнира по двойки, където ще си партнира заедно с Мохамед Сафуат. Техни опоненти ще бъдат Томас Джон Фанкът и Ли Ту, а срещата между тях ще започне около 04:00 часа.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за сряда: Андреев и Кузманов излизат в нови битки на корта Мирела Николова
Теми:  
адриан андреев | бгтенис | бендиго | димитър кузманов | програма | форли | Чаланджър | чаланджър форли

Коментари





Следвайте ни в Facebook