Програмата в Шанхай: Григор в опит да се класира за първи Мастърс финал от 6 години насам

от в 21:51 на 13.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров се намира в най-добрата си форма за годината и записа впечатляваща серия от победи, след като през последните четири дни сломи съпротивата на олимпийския сребърен медалист Карен Хачанов, топ поставения Карлос Алкарас и шампиона от Женева - Николас Джари, за да се класира за полуфиналите на Мастърса в Шанхай. Така българинът е само на една победа от тоя ада се класира за първия си "Мастърс" финал от 2017-та година насам, когато спечели титлата в Синсинати, а впоследствие триумфира и на турнира на осемте най-добри в Лондон.

За да достигне до мача за титлата обаче, то първата ни ракета ще трябва да се справи със съпротивата на Андрей Рубльов, който е най-високоранкираният останал състезател в основната схема и досега не е загубил сет в хода на състезанието.

Утре пък двамата добри приятели ще излязат във вечерната сесия на централния корт в Шанхай, за са определят временен лидер в тяхното богато съперничество, а мачът ще стартира в 15:00 часа българско време и отново ще може да го наблюдавате чрез линковете на нашия сайт.

Централен корт (започват не преди 11:30 часа):

1. Хуберт Хуркач - Себастиан Корда

2. Григор Димитров - Андрей Рубльов (не преди 15:00 часа)

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата в Шанхай: Григор в опит да се класира за първи Мастърс финал от 6 години насам Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | бгтенис | григор димитров | програма | шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook