Програмата в Торино: Алкарас в опит да оцелее и шампионската битка Зверев - Медведев

от в 15:26 на 15.11.2023
Калоян Соколов

Четвъртият ден от ATP финалите в Торино ще ни предложи вторите сблъсъци в "Червената група", която е съставена от Карлос Алкарас, Даниил Медведев, Александър Зверев и Даниил Медведев.

Първи на корта се очаква да излязат Алкарас и Рубльов, които загубиха своите първи срещи в турнира и всеки от тях се нуждае от задължителен успех, за да продължи напред в състезанието. Дебютантът Алкарас бе спрян в три сета от 2-кратния шампион Александър Зверев на старта, докато руснакът нямаше никакви шансове в мача си със своя сънародник Даниил Медведев, а любопитното е, че досега Карлитос и световния номер пет не са срещали никога помежду си.

Във вечерната сесия пък ни очаква шампионски сблъсък между Даниил Медведев и Александър Зверев, който ще има огромна роля за определянето на победителя в групата.

Припомняме ви, че Зверев надви Медведев в спора за трофея на същия турнир преди две години и така завоюва втората си титла от финалите на ATP, докато бившият номер едно си тръгна с купата през 2020-та година.

Към момента световният номер три има преднина от 10:7 в преките си двубои с олимпийския шампион и го надигра на цели 4 пъти през сезона, а съперничеството между тях определено има и една по-лична нотка, след като Зверев определи руснака за "един от най-нечестните играчи в ATP Тура".

Програмата за сряда на ATP финалите в Торино (стартира не преди 13:00 часа)

1. Матю Ебдън / Рохан Бопана - Ринки Хиджиката / Джейсън Кублер

2. Карлос Алкарас - Андрей Рубльов (не преди 15:30 часа)

3. Раджийв Рам / Джо Солсбъри - Нийл Скупски / Уесли Кулхоф (не преди 19:30 часа)

4. Александър Зверев - Даниил Медведев (не преди 22:00 часа)

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата в Торино: Алкарас в опит да оцелее и шампионската битка Зверев - Медведев Калоян Соколов
Теми:  
atp | nitto atp finals | александър зверев | андрей рубльов | даниил медведев | карлос алкарас | програма | торино

Коментари





Следвайте ни в Facebook