Програмата във Виена: Става ясен съперникът на Григор за 1/8-финалите

от в 12:35 на 25.10.2023
Мартин Петков

Елитният АТР500 турнир във Виена е вече в хода си, като през вчерашния ден кампанията си в състезанието откри и най-добрия ни тенисист Григор Димитров, който се наложи безпроблемно над Лоренцо Музети, за да подпечата мястото си сред осминафиналистите. Днес пък настава време за изиграването и на последните мачове от първия кръг в австрийската столица, като вниманието несъмнено е приковано от сблъсъка между двама от най-видните представители на следващата генерация - Бен Шелтън и Яник Синер, като също така в игра ще видим и действащия шампион Даниил Медведев, който стартира защитата на отличието си.

Програмата за централния корт във Виена ще бъде открита с двубоя на Гаел Монфис, който ще опита да продължи силната си форма след спечелената титла във Стокхолм, като ще се изправи срещу Даниел Алтмайер. Непосредствено след това ще научим и името на следващия съперник на Григор Димитров в надпреварата, предвид факта че на корта ще излязат Медведев и 19-годишният Артур Фис, като топ поставеният бива изцяло фаворизиран.

Впоследствие програмата в австрийската столица ни предоставя считания за мач на деня дуел между Шелтън и Синер, които ще опитат да повторят невероятната си битка от Мастърса в Шанхай по-рано този месец, когато с успеха се поздрави шампионът от Токио. Последният двубой за деня пък далеч не отстъпва на останалите откъм качество, като той дори се явява от втория кръг на турнира и в него ще видим бившия носител на трофея в състезанието Александър Зверев, който среща Камерън Нори, докато в хода на деня в по-малката по големина зала в австрийската столица ще се изиграе още една от осминафиналните схватки.

Програмата за сряда във Виена:

Централен корт (начало 15:00 часа):

1. Гаел Монфис - Даниел Алтмайер

2. Даниил Медведев - Артур Фис

3. Бен Шелтън - Яник Синер (не преди 18:30 часа)

4. Александър Зверев - Камерън Нори

#Glaubandich Court (начало 13:00 часа):

1. Уесли Кулхооф / Нийл Скупски - Садио Думбия / Фабиан Ребул

2. Аслан Карацев - Борна Гойо

3. Иржи Лехечка - Карен Хачанов


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата във Виена: Става ясен съперникът на Григор за 1/8-финалите Мартин Петков
Теми:  
григор димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook