Програмата за събота: Григор открива рано сутринта участието си на Мастърса в Шанхай

от в 18:21 на 06.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров се намира в отлична форма от началото на турнирите на китайска земя, достигайки до 1/2-финалите в Чънгду и 1/4-финалите в Шанхай, а това със сигурност ни дава надежди, че първата ни ракета ще постигне добър резултат и на най-голямото състезание в тази част от сезона, а именно "Мастърс" надпреварата в Шанхай.

Българинът е поставен под номер 18 и почиваше на старта, като утре му предстои да изиграе своя двубой от втория кръг на турнира, изправяйки се срещу австралиеца Александър Вукич. Световният номер 54 откри участието си с двусетов успех над Роберто Карбайес Баена и несъмнено прави своя най-силен сезон в кариерата, но досега само веднъж е постигал последователни победи на състезание от такъв ранг.

Досега Григор и Вукич имат един мач помежду си, който се състоя на тазгодишната надпревара в Куинс и завърши 6:3 6:4 в полза на родния ни представител. Сблъсъкът на Димитров и австралиеца е поставен под номер две в програмата на корт "Grandstand 2" и ще стартира някъде след 09:00 часа българско време, а вие отново ще може да го наблюдавате на обичайните линкове в нашия сайт.

Програмата за събота на корт "Grandstand 2" (стартират не преди 07:30 часа)

1. Джей Джей Уулф - Камерън Нори

2. Григор Димитров - Александър Вукич

3. Михаил Кукушкин - Даниел Еванс 

4. Иржи Лехечка - Диего Шварцман 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата за събота: Григор открива рано сутринта участието си на Мастърса в Шанхай Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър вукич | бгтенис | григор димитров | програма | шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook