Само за ценители: Най-доброто от сблъсъка между Григор Димитров и Новак Джокович

от в 21:18 на 21.01.2023
Мирела Николова

Още с изтеглянето на жребия за тазгодишното Открито първенство на Австралия един от сблъсъците, които приковаха вниманието, бе евентуален такъв между Григор Димитров и Новак Джокович в третия етап. След като всеки от двамата спечели двете си откриващи срещи, въпросният дългоочакван двубой се състоя по-рано през днешния ден, но за наше съжаление, първата ни ракета не успя да преодолее съпротивата на деветкратния шампион в Мелбърн и напусна надпреварата.

Въпреки крайния резултат от мача най-добрият ни тенисист отново доказа, че заслужава мястото си в световния тенис елит, тъй като за сериозни периоди от срещата бе напълно равностоен на именития си съперник и дори на няколко пъти бе на точка от това да осъществи пълен обрат в първия сет и да поведе в общия резултат. В хода на целия сблъсък станахме свидетели на множество първокласни разигравания от основната линия, в които темпото бе изключително високо, като също така не липсваха и технични отигравания от страна на двамата в близост до мрежата. 

В случай че имате желание да се насладите отново на избрани моменти от днешния мач, то ви предлагаме възможност да го направите, като изгледате това 8-минутно видео:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Само за ценители: Най-доброто от сблъсъка между Григор Димитров и Новак Джокович Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | григор димитров | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook