Бивш ATP състезател: Оттетлянето на сестрите Уилямс ще бъде исторически момент

от в 22:19 на 17.02.2022
Диана Андреева

Серина и Винъс Уилямс категорично са най-емблематичните действащи състезателки в Тура и са със сериозни заслуги за зрителския интерес към дамския тенис през последните над две десетилетия. Времето обаче не изпитва милост и към най-великите шампиони, а сякаш ерата на сестрите отива към своя край. Те обаче завинаги ще останат в сърцата на феновете, защото са пренаписили историята на WTA или поне на такова мнение е Пракаш Амритрадж

В скорошно интервю с Tennis Channel синът на бившия представител на топ 20 и 15-кратен шампион от АТР Виджай Амритрадж коментира превъзходството на сестрите Уилямс през годините и засегна може би най-болезнената тема за всеки техен почитател - краят на кариерите им. Ето какво точно сподели Пракаш, който също е бил сред най-добрите 200 на световната ранглиста в даден период от своя живот:

"Сестрите Уилямс са допринесли с толкова много на нашия спорт, че оттеглянето им от WTA Тура ще бъде исторически момент. Ще се радвам те да обявят края на кариерите си на някой значим за тях турнир като Уимбълдън или пък US Open.

Серина и Винъс пренаписаха историята на тениса. Те завлядаха голямата сцена преди толкова много години и ще останат в сърцата на фоневете завинаги. Няма достатъчно думи, които да опишат техния принос към спорта." - завършва той.

Източник: Sportskeeda


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш ATP състезател: Оттетлянето на сестрите Уилямс ще бъде исторически момент Диана Андреева
Теми:  
винъс уилямс | серина уилямс | сестри уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook