Щастливата Джорджи: Никога не спрях да вярвам, че успехът ми някога ще дойде

от в 13:28 на 16.08.2021
Калоян Соколов

Камила Джорджи винаги е била считана за една от най-талантливите състезателки в WTA Тура, но така и не съумяваше да разгърне изцяло потенциала си, защото често не се справяше добре с напрежението по време на двубоите си и изпускаше множество наглед протоколни победи. Италианката винаги е практикувала високорисков тенис, който понякога може да бъде напълно самоубийствен, но нещата се подредиха по прекрасен начин за нея през миналата седмица в Монреал.

Там Джорджи записа серия от победи срещу първокласни състезателки и вдигна третата титла в своята кариера, която със сигурност е и най-престижната такава до момента за нея. Самата 29-годишна състезателка беше изключително щастлива след успеха си, а ето какво сподели пред медиите в последвалата си пресконференция:

"Може да не го показах външно, но вътрешно преливах от щастие. Не съм от хората, които показват емоциите си пред другите, само че това е наистина невероятно постижение. Имах множество травми през последните години, ала никога не съм спирала да вярвам във възможностите си. През този сезон най-после се чувствам добре физически и това ми позволява да показва реалните си качества.

Седмицата бе една от най-незабравимите за мен някога, като искам да посветя титлата на моя баща, който е прекарал безброй часове, за да мога сега да бъда тук. Ние с него сме страхотен отбор и винаги мога да разчитам, че ще бъде до мен и ще ми помогне с даден съвет" - завърши емоционалната победителка.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Щастливата Джорджи: Никога не спрях да вярвам, че успехът ми някога ще дойде Калоян Соколов
Теми:  
wta | интервюта | камила джорджи | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook