Тенис празник с топ 4 в света: Алкарас - Джокович и Медведев - Синер в Торино (програма)

от в 02:07 на 18.11.2023
Калоян Соколов

Днешният ден ще ни предложи битките от 1/2-финалната фаза от ATP финалите в Торино, а те се очаква да бъдат повече от зрелищни, защото до тази фаза достигнаха всички тенисисти от топ 4 на световната ранглиста. 

Програмата ще бъде открита с мач между местния любимец Яник Синер и Даниил Медведев. Досега италианецът е без загуба в турнира и надви самия Новак Джокович, а освен това ще се ползва за пореден път със страхотната подкрепа на 13-те хиляди зрители в зала "Pala Alpitour".

Медведев пък може да разчита на това, че вече е печелил титлата в състезанието, докато Синер прави своя дебют, като освен това бившият номер едно има предимство от 6:2 в преките си двубои с 21-годишния тенисист. Любопитното обаче е, че двете победи на световния номер четири са постигнати през последните два месеца и букмейкърите неслучайно го определят за лек фаворит в предстоящата среща.

Безспорно обаче голямото шоу се очаква във вечерната сесия, където ни очаква да станем свидетели на битка между двамата най-добри тенисисти в света, а именно Новак Джокович и Карлос Алкарас.

ATP финалите са единственото състезание, което позволява евентуална среща на 1/2-финалите между световните номер едно и две, така че определено се задава един бляскъв завършек на тенис сезона и с нетърпение очакваме поредната епика в съперничеството между Джокера и шампиона от Уимбълдън, които досега са си размени по две победи.

Програмата за 1/2-финалите на ATP финалите в Торино (събота)

1. Орасо Себайос / Марсел Гранойерс - Рохан Бопана / Матю Ебдън (не преди 13:00 часа)

2. Яник Синер - Даниил Медведев (не преди 15:30 часа)

3. Едуар Роже-Васлен / Сантиаго Гонзалес - Раджийв Рам / Джо Солсбъри (не преди 19:30 часа)

4. Новак Джокович - Карлос Алкарас

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тенис празник с топ 4 в света: Алкарас - Джокович и Медведев - Синер в Торино (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | nitto atp finals turin | даниил медведев | карлос алкарас | новак джокович | програма | торино | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook