Треньорът на Халеп: Надал ще бъде готов да спре Джокович на US Open

от в 19:17 на 17.07.2021
Калоян Соколов

Новак Джокович спечели първите три "мейджър" надпревари през сезона и е само на една финална стъпка от направата на "Календарен шлем", което ще се случи едва за втори път в Откритата ера на тениса, след като Род Лейвър го постига през 1969-а. Според Дарън Кейхил обаче на сърбина далеч няма да му бъде лесно да довърши започнатото и вижда сериозни опасности по пътя на Ноле към евентуален исторически триумф:

"Надал ще бъде готов да спре Джокович. Рафа харесва да играе в Ню Йорк и ще направи всичко възможно, за да предотврати поредната титла на Новак. Знаем колко добре пасва на Надал високия отскок на топката, който е характерен за US Open и неговите успехи в миналото не са никак случайни.

Беретини също има отличен стил за бързите твърди кортове, а също така е далеч по-зрял играч в сравнение с преди две години, когато достигна до полуфиналите в САЩ. При него има значително подобрение при сервиса и сечения бекхенд, а също така е в пъти по-търпелив. Матео може да изстреля форхенд уинър от всяка една позиция, така че определено ще бъде опасен съперник за всеки един тенисист в схемата" - завърши треньорът на Симона Халеп.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Треньорът на Халеп: Надал ще бъде готов да спре Джокович на US Open Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open | дарън кейхил | интервюта | новак джокович | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook