Вавринка: Класирането ми на финала е огромно облекчение за мен

от в 09:15 на 17.02.2019
Калоян Пламенов

Стан Вавринка изрази задоволството си от успеха над Кей Нишикори и достигането до финала на турнира в Ротердам. Той призна, че за него това е голямо облекчение, тъй като ветеранът не бе правил нещо сериозно в тура от доста време насам. 

"Това е огромно облекчение за мен. Финалът е първи за мен след операцията ми на коляното и при всички положения вече е и по-специален. За мен бе много важно да докажа, че мога да играя на най-високо ниво и да се състезавам отново с топ тенисистите. В крайна сметка мисля, че нещата в Ротердам ми се получават добре", обяви Стан.

"Когато се върнеш на корта след подобна операция, тогава трябва да си търпелив. Необходимо е да печелиш мачове и да ставаш все по-уверен в себе си. Усещам, че моето физическо състояние в момента е наистина доста добро".

"Ако се концентрирам във всичко, което правя, по правилния начин, тогава мога да си върна позициите и отново да печеля големи трофеи. Що се касае до финала в Монфис, очаквам да се получи интересен мач".

"Ние с него сме близки приятели, така че сблъсъка между нас във финала ще бъде едно специално събитие и за двамата", завърши той. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вавринка: Класирането ми на финала е огромно облекчение за мен Калоян Пламенов
Теми:  
Стан Вавринка | тенис турнир в ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook