Вече и официално: Григор Димитров слага край на сезона си!

от в 10:24 на 05.11.2021
Мирела Николова

През вчерашния ден Григор Димитров показа великолепна игра в осминафиналния си двубой от Мастърса, провеждащ се в Парижката зала "Берси" и имаше отлични шансове да преодолее съпротивата на световния №4 Александър Зверев, но за съжаление, българинът не успя да се възползва от възможностите си и напусна надпреварата на крачка от четвъртфиналите.

Днес стана ясно, че това е бил последният мач на първата ни ракета през настоящия сезон, тъй като преди минути излезе информация, че най-добрият ни тенисист е оттеглил заявката си за участие в АТР 250 турнира в Стокхолм, в който трябваше да се включи през следващата седмица. 

Сезон 2021 бе изпълнен с възходи и падения за нашето момче, което на няколко пъти трябваше да се справя с контузии, но успя да се доближи до най-добрата си игра в последните няколко надпревари, достигайки до полуфиналите на Мастърса в Индиън Уелс, където по пътя записа победа над намиращия се в страхотна форма - Даниил Медведев. Завършекът на този сезон ни изпълва с надежди за началото на следващия, като силно се надяваме Гришо да пренесе отличните си изяви и в Австралия през януари!

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вече и официално: Григор Димитров слага край на сезона си! Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | стокхолм

Коментари





Следвайте ни в Facebook