Време е за шоу: Ето кога ще стартира 1/2-финалната битка между Григор и Циципас в Париж

от в 20:05 на 03.11.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров ще излезе на корта в опит да се класира за своя първи финал в сериите "Мастърс" от 2017-та година насам. Българинът постигна впечатляваща серия от победи над Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик и Хуберт Хуркач. 

Утре родният ни представител го очаква нова битка с изключително тежък съперник, а именно Стефанос Циципас, срещу когото изостава с 1:6 в преките двубои помежду им. Родният ни представител обаче се намира в най-добрата си форма от началото на годината и определено изглежда способен да запише седмата си победа над топ 10 представител през сезона, докато гъркът е доста колеблив във втората половина от сезона и цели два месеца не можеше да запише поредни победи в надпревара в ATP Тура.

Сега обаче световният номер 6 изглежда в оптимално състояние и показва тенис на мноог високо равнище във френската столица, което предполага, че ще станем свидетели на изключително зрелищна битка между двама от най-технически надарените състезатели в световния тенис.

Двубоят между Димитров и Циципас е поставен под номер едно в програмата на централния корт и ще стартира в 16:00 часа българско време, а вие отново бихте могли да го проследите на обичайните линкове в нашия сайт.

Пълна програма за съботния 1/2-финален ден в Париж:

1. Стефанос Циципас - Григор Димитров (не преди 15:00 часа)

2. Андрей Рубльов / Алекс Де Минор - Холгер Руне / Новак Джокович (не преди 17:30 часа)

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Време е за шоу: Ето кога ще стартира 1/2-финалната битка между Григор и Циципас в Париж Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | париж мастърс | програма | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook